IZLOŽBA VATROGASNIH AUTIĆA U VRTIĆU

Povodom DJEČJEG TJEDNA i 105 GODIŠNJICE DVD Bedekovčina u vrtiću je u utorak, 3. listopada 2017. godine otvorena izložba maketa i vatrogasnih autića koji su kolekcija gospodina Željka Odaka.
Otvorenju izložbe prisustvovala su djeca i djelatnici vrtića, predsjednik društva i vlasnik kolekcije gospodin Željko Odak, zamjenik načelnika Općine Bedekovčina gospodin Janko Buzjak koji je pozdravio sve prisutne i u ime načelnika, v.d. pročelnica gospođa Suzana Hajdaš i gospodin Marko Miholić.
Izložbu su postavile odgojiteljice dječjeg vrtića Bedekovčina Dalija J.G. I Ivana J. M. Na izložbi se u narednih desetak dana može vidjeti oko 140 eksponata koji prikazuju povijest razvoja vatrogasne tehnike.
Za uspomenu na ovaj susret gospodin Odak je djeci poklonio zaprežna vatrogasna kola i ispričao im o svom djelovanju u vatrogastvu i koliko su vatrogasci važni.
Vatrogasci i vatrogastvo su tema koja je djeci uvijek zanimljiva, a među vrtićancima ima već i malih vatrogasaca. Naučili smo i moto vatrogasaca – vatru gasi, brata spasi!
Pozivamo vas da dođete pogledati ovu zanimljivu izložbu!

više fotografija pogledajte u galeriji aktivnosti…