U VESELOM IŠĆEKIVANJU BOŽIĆA

Prosinac je mjesec veselja i nade. Ove je godine drugačiji od dosadašnjih prosinaca, ali u vrtiću je, zahvaljujući djeci, djelatnicima i roditeljima, sve u blagdanskom ozračju  – od uređenja do raspoloženja.

Na dan svete Barbare, kada i naša Općina slavi svoj dan, u vrtiću nas je posjetio sveti Nikola te svakom djetetu, u vrtiću i predškoli, donio darak koje nam je osigurao Trgocentar i na tome im zahvaljujemo. Zahvaljujemo i Općini Bedekovčina na poklonima kojima su darivali djecu za Božić i izmamili osmjehe na dječja lica.

Djeca i odgojiteljice okitili su dvije jelke, u svakom objektu jednu, a obje jelke vrtić je dobio na poklon od obitelji Ledinščak, na čemu im posebno zahvaljujemo. Okitili smo i bor u dvorištu koji smo prije nekoliko godina zasadili  s prijateljima iz Udruge invalida Bedekovčina i svake smo ga godine zajedno kitili. Odgojiteljice će okititi  i vrtićki bor u crkvi.

Teta Zdenka Petrinjak na nas je mislila  i ove godine i, iako se ne možemo družiti u vrtiću, kod kuće je napravila 25 anđela za naše jelke i torbice za sve zaposlenike – veliko joj hvala od svih u vrtiću.

Ovog prosinca i snijeg nas je, makar nakratko, razveselio i unio dašak pravog zimskog ugođaja.

Djeca su, sa svojim odgojiteljima, sijala pšenicu i brinula o njoj da naraste, izrađivala su božićne ukrase, čestitke, pjevala božićne pjesme, ukrasili prostor u kojem borave i veselo iščekivali Božić.

Djeca u starijim skupinama i predškoli gledali su  predstavu „Božićni kovčeg.“

Dječjom vedrinom i nadom u bolje sutra nastavljamo uživati u božićnoj čaroliji! Pridružite nam se, barem u mislima!

Klementina Komorčec, ravnateljica