POSJET OŠ BEDEKOVČINA

Kako se vrtićki dani naših predškolaca bliže kraju i polazak u školu je sve bliže, starije mješovite odgojno-obrazovne skupine „Pčelice“ i  “Mišeki” posjetile su u srijedu, 26.5.2021. godine, Osnovnu školu Bedekovčina. Zbog epidemioloških mjera posjet se održao na otvorenom, u vanjskom prostoru. Školu su prvo posjetile „Pčelice“, a nakon njih i „Mišeki“.

Srdačnu dobrodošlicu djeci poželjela je pedagoginja Silvija, koju većina djece već zna sa inicijalnih razgovora prilikom testiranja za školu, a koja je djeci ukratko objasnila kako će izgledati njihovi prvi školski dani, koji ih predmeti očekuju i što će na kojem od njih raditi. Djeca su odmah ponosno zaključila “da oni to već i sad rade u vrtiću – pišu slova, računaju, uče o prirodi koja ih okružuje”.

Djeca su pokazala veliki interes za razgovor o školi pa su tako pedagoginju  pitali hoće li u školi dobivati domaću zadaću, kada se počinju dobivati ocjene, hoće li i oni imati nastavu u Učionici na otvorenom … Pedagoginja je strpljivo odgovorila na sva njihova pitanja, a zatim su razmijenili darove – djeca su poklonila slike koje su sama izradila i cvijeće, a pedagoginja je njih počastila slatkišima.

odgojiteljica Ivana Sinković Skozrit