Siječanj u “Zečićima”

Naš vrtić ovog je mjeseca doživio čaroliju zimskog čuda!

Uzbuđenje u “Zečićima” započelo je kada smo unijeli pravu čaroliji zime – snijeg, u našu skupinu. Djeca su se zabavljala stvaranjem različitih skulptura od mekanog bijelog pokrivača. Sve što su djeca izradila bilo je jedinstveno jer su kroz to izražavali svoju maštovitost i kreativnost.

“Zečići” su upoznali i polarne životinje, otkrili gdje one žive i što vole jesti. Upoznavali su raznolikost i način života polarnih životinja i domaćih.

Naša skupina postala je centar radosti i igre, kada smo izgradili naš iglu. Djeca su s oduševljenjem provodila vrijeme u veselom prostoru, razvijajući socijalne vještine kroz zajedničke igre i interakciju.

U duhu zimske radosti, naši mališani su izradili šarene skije od kartona te smo pripremili i natjecanje u skijanju. Upoznali smo se i sa zimskim sportovima koji su popularni tijekom hladnih mjeseci, potičući tako njihovo zanimanje za sportske i rekreacijske aktivnosti.

Uvjereni smo da su ove zimske avanture ostavile trag u sjećanjima naših “Zečića”, te probudile radost i želju za učenjem i zajedništvom u našem vrtićkom svijetu.

Marija Pavetić i Mirna Piljek, odgojiteljice