PRIVREMENI PRESTANAK RADA DV BEDEKOVČINA – obavijest 19.03.2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas da se Dječji vrtić Bedekovčina privremeno zatvara i prestaje s radom od 20. ožujka do donošenja novih Preporuka i Odluka Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Mjera privremenog prestanka rada Dječjeg vrtića Bedekovčina poduzima se u cilju sprečavanja i suzbijanja zaraznih bolesti, a vezano na aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa.


Tijekom privremene obustave rada Dječji vrtić Bedekovčina organizirat će rad na način da se osigura prihvat djece u slučajevima kad su oba roditelja zaposlena i ne postoji druga mogućnost zbrinjavanja djece (dežurstvo je organizirano u gornjem objektu). Molimo roditelje da, ukoliko imaju potrebu za korištenjem dežurstva, TO OBAVEZNO PRAVOVREMENO NAJAVE na broj 049 214 875 ili 098 1640 640.
Tijekom privremene obustave rada DV Bedekovčina roditelji djece s prebivalištem na području Općine Bedekovčina koji su korisnici redovitog desetsatnog programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Vrtića, a koji neće koristiti organizirana dežurstva, oslobođeni su obveze plaćanja mjesečnog učešća u financiranju cijene vrtića.

Program predškole, kraći programi: opća igraonica, engleska igraonica i balet u navedenom razdoblju neće se provoditi. Logopedski kabinet neće raditi u navedenom razdoblju.
Molimo roditelje da prate web stranicu vrtića na kojoj će biti sve objavljeno.
Hvala na razumijevanju.

SLUŽBENI DOKUMENTI:

Odluka Vlade 19.3.2020.

Odluka načelnika i CSRH 19.3.2020.


Ravnateljica
Klementina Komorčec