ZAVRŠNE SVEČANOSTI

U ponedjeljak, 31.5.2021. godine, održane su Završne svečanosti dviju starijih odgojnih skupina – Pčelica i Mišeka. Kako bi broj uzvanika mogao biti veći, a propisane epidemiološke mjere zadovoljene, svečanosti su se održale na vrtićkom dvorištu, što im je samo dodalo još jednu dozu veselja i razigranosti više.

Bila je to još jedna prilika da djeca svojim roditeljima, braći, djedovima i bakama pokažu “što se u vrtiću radi”, ali i da se čak 31 predškolarac pozdravi sa svojim vrtićkim danima i vine u nove životne pobjede.

Kroz sam program, koji se sastojao od recitacija, pjesmica, dramatizacija te interaktivnih pitalica, nije nedostajalo smijeha i zabave, ali pala je i poneka suza radosnica.

Po završetku programa odgojiteljice su se obratile roditeljima i zahvalile na predivnoj višegodišnjoj suradnji, a zatim su djeci koja polaze u školu podijelile diplome i potvrde o završenom predškolskom programu.

Sve nazočne pozdravila je i ravnateljica koja je također zahvalila roditeljima na suradnji i razumijevanju, a djeci poželjela puno sreće u daljnjim izazovima, s naglaskom na to da su im vrata vrtića uvijek otvorena te su uvijek dobrodošli.


S obzirom na situaciju, djeca i roditelji kratko su se počastili, do nekih novih druženja!

odgojiteljica Ivana Sinković Skozrit

oznorTO